Mandevilla rood (hangplant) – P 26 cm

Mandeville Rood

Mandevilla rood (hangplant) – P 26 cm

 29,95

De Mandevilla is een geweldige bloeiende tuinplant met rode bloemen in een potmaat met een doorsnede van wel 25/26cm. Een grote plant met een ‘Waaauw-effect’ zodra deze vol in de bloei staat met prachtige rode kelkbloemen.

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Mandevilla is een geweldige bloeiende tuinplant met rode bloemen in een potmaat met een doorsnede van wel 25/26cm. De plant staat ook wel bekend als de Sundaville of Dipladenia. Een grote plant met een ‘Waaauw-effect’ zodra deze vol in de bloei staat met prachtige rode kelkbloemen. Deze Mandevilla is gekweekt in hangplant uitvoering met hangpot maar kan ook mooi op tafel worden gezet. In de natuur kun je deze planten tegen komen in Midden- en Zuid Amerika. Probeer uitgebloeide bloemen te verwijderen zodat er plaats vrij wordt gemaakt voor nieuwe bloemen.

Zet de plant op een warme beschutte plaats met halfschaduw. Vooral tijdens de warme dagen kan de plant snel droog komen te staan vanwege het produceren van de vele bloemen. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft. Geef van april tot en met september wat voeding. Let goed op: de plant kan niet tegen kou en nachtvorst!