Potmaat: 9 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Normaal daglicht

Mini Kerstboom Picea Glauca Conica

Picea

Mini Kerstboom Picea Glauca Conica

 7,95

Voor deze mini kerstboom kun je altijd wel een mooi plekje vinden! Perfect als aanvulling op de kerstversiering in de woonkamer, of om een slaapkamer of (thuis)kantoor in de kerstsferen… Lees verder

Lees verder...

 7,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Voor deze mini kerstboom kun je altijd wel een mooi plekje vinden! Perfect als aanvulling op de kerstversiering in de woonkamer, of om een slaapkamer of (thuis)kantoor in de kerstsferen te brengen. Onze mini kerstboom past overal bij. Zet de kleine kerstboom bijvoorbeeld op een dressoir of eettafel, en hang er wat mini versiering in. Deze kerstboom is ook perfect als cadeau voor een ander. Met zijn bescheiden formaat is er altijd wel plek voor te vinden.

De mini kerstboom staat ook wel bekend als de Canadese spar, een conifeer uit de Pinaceae-familie. Heb je een buitenruimte? Dan kun je de mini kerstboom altijd buiten planten na de feestdagen. De spar is namelijk winterhard, en redt zich prima buitenshuis. Graaf hem volgend jaar weer uit voor kerst, en zet hem gezellig binnen. Op deze manier kun je jarenlang genieten van deze – steeds groter wordende – mini kerstboom.

Let op! – Laat de Canadese spar meer naalden los dan normaal? Dan kan het zijn dat hij meer water nodig heeft.
Lichtbehoefte – Zet de kerstboom op een lichte tot mild zonnige plek.
Water geven – Houd de potgrond vochtig door de mini kerstboom regelmatig water te geven. Zorg er wel voor dat de potgrond niet nat wordt, en dat er geen laag water onderin de pot komt te staan.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

9 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Normaal daglicht