Potmaat: 30 cmHoogte: ± 100 cm

Nerium Oleander struik Mediterrane Plant

Nerium oleander struikvorm

Nerium Oleander struik Mediterrane Plant

 64,95

De Nerium Oleander struik is een mooie struik van 100 cm met potmaat 30. De plant heeft de potentie om snel te groeien. Van de zomer tot in het najaar bloeien er mooie rode, roze, witte of crèmekleurige bloemen aan de struik.

Lees verder...

 64,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België.

De Nerium Oleander struik is een fleurige struik. Met zijn groene bladeren met roze, witte, rode of crème bloemen valt hij zeker op. De Oleander bloeit van het begin van de zomer tot laat in het najaar. Je kunt dus lang van de mooie, geurige bloemen genieten.

De Oleander komt veel voor in het Middellandse Zeegebied, Zuid-Portugal, Iran en Oost-Azië. Door de hoeveelheid zon en hoge luchtvochtigheid, groeit de plant daar sneller dan in Nederland. Het is niet noodzakelijk om de plant te snoeien, maar wanneer de Oleander snel groeit en je er een mooie vorm in wil houden kan snoeien geen kwaad. Let er wel op dat je handschoenen draagt bij het snoeien. De Oleander is gewend aan hoge temperaturen en kan niet goed tegen vorst. Verplaats de plant in de winter naar een lichte, koele plek waar het 4 tot 10 graden is.

Let op! De bladeren en bloemen van de plant zijn giftig. Houd ze buiten bereik van kinderen en dieren en zorg ervoor dat je tijdens de behandeling van deze plant handschoenen draagt. Zo voorkom je allergische reacties en huidirritatie.
Lichtbehoefte: De plant is gewend aan veel zon. De Nerium Oleander struik heeft minimaal zes uur directe zon per dag nodig.
Water geven: Zorg ervoor dat de plant voldoende water krijgt en dat de grond niet opdroogt. Wanneer het een paar dagen geregend heeft, moet je er ook op letten dat het water uit de pot kan lopen. Te veel water kan voor wortelrot zorgen.

Hoe wordt mijn Nerium Oleander plant verzonden?

Deze grote tuinplant wordt geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

30 cm

Hoogte

± 100 cm