Potmaat: 65 cmHoogte: ± 225 cm

Olea Europaea Bonsai Grote Olijfboom

Olea Europaea Bonsai Grote Olijfboom

 399,95

De Olea Europaea Bonsai valt op door zijn dikke, robuuste stam. Deze Olijfboom is een spectaculaire aanwinst voor je tuin of terras.

Lees verder...

 399,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er wordt een toeslag gerekend voor verzending van extra grote planten naar België.

De Olea Europaea Bonsai valt op door zijn dikke, robuuste stam. De Olijfboom is een spectaculaire aanwinst voor je tuin of terras. De knoestige boom blijft ook in de winter groen. In het voorjaar groeien er kleine crèmekleurige bloemen aan de boom die zijn pracht vergroten.

Let op! Om de Bonsai zijn mooie vorm te laten behouden, kan de plant gesnoeid worden. Dit kan het beste gedaan worden in maart of april.
Lichtbehoefte: De Olea Europaea Bonsai heeft behoefte aan flink wat zon. Zet de plant op een zonnig plekje in je tuin.
Water geven: Zorg ervoor dat de grond om de boom heen altijd lichtvochtig blijft. De boom is een flinke drinker. In de zomer kan je de Olijfboom gerust twee á drie keer per week water geven en in de winter één keer.

Hoe wordt mijn olijfboom verzonden? 

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

65 cm

Hoogte

± 225 cm

Groenblijvend

Ja

Meerjarige plant

Ja