Hoogte: ± 50 cmKleur: Potmaat: 12 cm

Oranje Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

Oranje Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

 14,95

De oranje Orchidee (Phalaenopsis) is een tropische kamerplant met prachtig gekleurde bloemen. De oranje kleur van deze Orchidee is een uitstekende aanvulling voor een interieur met warme kleuren.

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De oranje Orchidee (Phalaenopsis) is een tropische kamerplant met prachtig gekleurde bloemen. De oranje kleur van deze Orchidee is een uitstekende aanvulling voor een interieur met warme kleuren. Alle orchideeën op Plantje.nl worden op innovatieve en duurzame wijze gekweekt. Door deze ‘nieuwe’ manier van kweken vallen de orchideeën onder het MPS Florimark Production Label en zijn de producten MPS productproof.

De oranje Orchidee doet het goed op een lichte standplaats, uit direct zonlicht. Bij direct zonlicht kunnen de bladeren namelijk geel kleuren. Merk je dat de bloemknoppen of bladeren uitvallen? Dan kun je jouw oranje Orchidee het beste verplaatsen naar een lichtere standplaats.

Wij raden aan om de oranje Orchidee circa 1 keer per week in een laagje water onder te dompelen. Laat de potgrond hier 10 minuten in staan, zodat de wortels het water goed op kunnen nemen. Lek de potgrond daarna goed uit, voordat je de Orchidee terug in de pot zet. Tip: als de wortels grijs kleuren, heeft de plant water nodig!

Extra informatie

Hoogte

± 50 cm

Kleur
Potmaat

12 cm