Potmaat: 19 cmHoogte: ± 75 cmStandplaats: Normaal daglicht

Pelargonium op Stam Geranium

Pelargonium op stam

Pelargonium op Stam Geranium

 20,95

De geranium op stam (Pelargonium) is een sierlijke, kleurrijke toevoeging aan jouw tuin of balkon. De paarse bloemen springen direct… Lees verder

Lees verder...

 20,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De geranium op stam (Pelargonium) is een sierlijke, kleurrijke toevoeging aan jouw tuin of balkon. De paarse bloemen springen direct in het oog! De geranium is een onwijs bekende plant met een rijke geschiedenis. Al rond 1600 werd de plant ingevoerd vanuit Namibië en Zuid-Afrika met VOC-schepen. De geranium was in de eerste instantie een dure en zeldzame plant, alleen voor de adel weggelegd. Na verloop van tijd bleek dat de plant makkelijk te vermeerderen was, waardoor geraniums ook voor breder publiek toegankelijk werden.

De Pelargonium is niet winterhard. Een milde nachtvorst is in orde, zolang de tuinplant de volgende ochtend direct kan ontdooien. Om deze reden kun je de de plant beter binnen zetten in de winter.

Let op! – Haal uitgebloeide bloemen weg. Dit zorgt ervoor dat nieuwe bloemen zich goed kunnen ontwikkelen. De Pelargonium bloeit meestal van mei t/m september.
Licht – Zet of plant de geranium op een mild zonnige plek, met een paar uur zonlicht per dag.
Water – Houd de grond vochtig door de Pelargonium regelmatig water te geven, vooral op zomerse dagen. Zorg voor drainage, want geraniums kunnen slecht tegen een voetbad. Dit doe je door de plant in goed doorlatende grond of in een pot met gaten planten.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 75 cm

Standplaats

Normaal daglicht