Plantje kortingscode

Zoek je een Plantje.nl kortingscode? Dat snappen we! Een plant bestellen is natuurlijk nog net iets leuker wanneer je een mooie kortingscode hebt. We vinden het erg leuk dat je samen met ons de wereld iets groener wilt maken. Daarom willen wij natuurlijk graag iets terugdoen!

Claim jouw Plantje.nl kortingscode!

Met een kortingscode vind je het natuurlijk nog leuker om planten te bestellen. Dat is logisch. Daarom sturen we soms ook kortingscodes mee met onze nieuwsbrief. Voor bijvoorbeeld gratis verzending op je hele bestelling of voor een leuke korting. Het kan zelfs voorkomen dat we een leuk item bij je bestelling doen. Gratis en voor niets. Dat wil jij toch ook? Op de hoogte blijven van onze kortingsacties is heel simpel. Je hoeft je alleen maar even in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

  Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je niet alleen op de hoogte van kortingen, maar ook van de nieuwste toevoegingen aan onze plantencollectie, cadeautips en ander leuk nieuws.

  Welke kortingscodes zijn er?

  De Plantje.nl kortingscode voor gratis verzending kan je gebruiken op alle producten. Bijvoorbeeld voor de Kneusjesbox of voor een leuke groene kamerplant. Krijg je een kortingscode voor bijvoorbeeld 5% korting? Dan kan je die waarschijnlijk op alle items gebruiken, zoals op de Scindapsus Pictus Argyraeus, maar ook op de waterdruppelaar. Wanneer de kortingscode voor een specifiek product is, zoals voor de Chlorophytum Comosum, zal deze alleen daarvoor werken.

  Kortingscode via socials

  Wil je je liever niet inschrijven voor de nieuwsbrief, maar wel soms kortingscodes ontvangen? Het is ook mogelijk om onze socials te volgen! Volg Plantje.nl dan op Instagram en Facebook. Ook hier komen regelmatig kortingscodes langs die je bestelling net iets voordeliger kunnen maken. Check regelmatig onze stories en posts voor leuke acties.

  Zonder kortingscode voordelig bestellen

  Zonder kortingscode is het ook mogelijk om goedkope planten te bestellen. Neem eens een kijkje bij onze sale of bekijk de voordeelduo’s of combideals. Meer planten voor minder geld.
  Wanneer je voor 15:00 bestelt zullen je planten de volgende dag al geleverd worden. Daarnaast is verzending vanaf €60,- al gratis!

  0