Diervriendelijk: DiervriendelijkPotmaat: 19 cmHoogte: ± 30 cm

Rhododendron Bollywood Rododendron Rood / Roze

Rhododendron rood

Rhododendron Bollywood Rododendron Rood / Roze

 31,50

De Rhododendron Bollywood heeft opvallende groene bladeren met een zilverwitte rand. De plant heeft opvallende rozerode bloemetjes, die je hele buitenruimte opfleuren, maar zelfs zonder dat de plant bloeit steelt hij al de show met zijn prachtige bladeren

Lees verder...

 31,50

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Rhododendron Bollywood is een Japanse Azalea, een kleine variant van de Rhododendron. De plant heeft opvallende rozerode bloemetjes, die je hele buitenruimte opfleuren, maar zelfs zonder dat de plant bloeit steelt hij al de show met zijn prachtige groene bladeren met zilverwitte rand.

De bloemen bloeien alleen in het late voorjaar, maar dit hoeft de pret niet te drukken aangezien de bladeren het hele jaar groen blijven. Met deze plant zit je dus het hele jaar goed. Wanneer je de plant goed bijhoudt kan je er jarenlang van genieten.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Let op! Probeer de plant tussen 12:00 en 15:00 uit de volle zon te houden.
Lichtbehoefte: De Japanse Azeala staat het liefste in de zon of halfschaduw. Beide plekken zijn goed geschikt, maar probeer de plant tussen 12:00 en 15:00 niet in de volle zon te zetten.
Water geven: De Rhododendron: Bollywood heeft behoefte aan veel water, maar overdrijf het niet. Te veel water is ook niet goed, want dan kan het zich ophopen. Geef de plant vooral in de zomermaanden wat meer aandacht.

Extra informatie

Bloemen

Ja

Groenblijvend

Ja

Diervriendelijk

Diervriendelijk

Meerjarige plant

Ja

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 30 cm