Hoogte: ± 70 cmKleur: Potmaat: 16 cm

Sterjasmijn roze (Trachelospermum Asiaticum) – P 16 cm

Sterjasmijn roze

Sterjasmijn roze (Trachelospermum Asiaticum) – P 16 cm

 13,95

De Sterjasmijn (Trachelospermum Asiaticum) is een heerlijk geurende klimplant met een hoge sierwaarde. Je geniet er het hele jaar van: het is namelijk een winterharde én wintergroene tuinplant.

Lees verder...

 13,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Sterjasmijn (Trachelospermum Asiaticum) is een heerlijk geurende klimplant met een hoge sierwaarde. De plant is vernoemd naar haar bijzondere bloeiwijze; de bloemen lijken namelijk op 5-puntige sterren. Deze mooie bloemen bloeien van mei t/m september. De donkergroene, glanzende bladeren van de Sterjasmijn blijven het hele jaar door mooi. Het is namelijk een winterharde én wintergroene plant.

Je kunt de Sterjasmijn zowel op een zonnige plek als op een plekje in de halfschaduw plaatsen. Ook wat betreft de grondsoort heeft de plant geen speciale eisen. Zorg er wel voor dat deze altijd licht vochtig is. Over het algemeen zal het niet nodig zijn om water te geven, maar tijdens warme dagen zonder regen is het wel aan te raden. De Sterjasmijn kan wel 6 meter hoog worden, en even breed. Om de groei beperkt te houden, kun je de plant in het voorjaar bijsnoeien.

Extra informatie

Hoogte

± 70 cm

Kleur
Potmaat

16 cm