YITH Badge
Standplaats: HalfschaduwHoogte: ± 15 cm

Strelitzia Paradijsvogelplant Brievenbusboompje

strelitzia paradijsvogelplant

Strelitzia Paradijsvogelplant Brievenbusboompje

 12,95

Ben je fan van de Strelitzia Paradijsvogelplant, maar weet je niet waar je hem zou kunnen plaatsen in je huis? Ons Strelitzia brievenbusboompje biedt de oplossing.

Lees verder...

 12,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Ben je fan van de Strelitzia Paradijsvogelplant, maar weet je niet waar je hem zou kunnen plaatsen in je huis? Ons Strelitzia brievenbusboompje biedt de oplossing. Dit schattige kleine boompje zal op de lange termijn uitgroeien tot een grotere Strelitzia, maar dit zal wel even duren. Nu kan je jouw mini-strelitzia makkelijk op een klein plekje plaatsen. Zo kan iedereen wel een Strelitzia kwijt! Ook leuk als cadeau.

  • Bio-based potje van Nederlands olifantsgras
  • Inclusief flyer met leuke weetjes en verzorgingstips
  • Duurzamere verzending: los besteld, wordt deze geleverd door de brievenbus
  • Kijk ook eens bij onze andere brievenbus boompjes.

Hoewel het brievenbusboompje natuurlijk in een ontzettend leuke verpakking zit, kan deze daar niet eeuwig in blijven. Het boompje heeft licht en water nodig om in leven te blijven. Daarom wordt aangeraden het boompje binnen twee dagen uit de verpakking te halen. Denk hier dus ook aan wanneer je dit brievenbusboompje als cadeau wil geven.

Je kunt de strelitzia het beste een warm plekje binnen geven. De plant doet het goed bij temperaturen tussen de 10°C en 40°C.

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. Het potje is namelijk gemaakt van bio-based ingrediënten en hernieuwbare grondstoffen. Het verzenddoosje bestaat uit minimaal 70% FSC gecertificeerd gerecycled papier. Het informatieboekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met 100% bio-inkt op plantaardige basis. Een eco-vriendelijke verpakking dus! Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Standplaats

Halfschaduw

Hoogte

± 15 cm

Duurzamere keuze

Ja