Terracotta pot met schotel (Oranje) – P 14 cm

Terracotta sierpot

Terracotta pot met schotel (Oranje) – P 14 cm

 3,95

De Terracotta pot is zeer geschikt voor jouw planten en elke plant past er perfect bij. Let op! De schotel zit vast aan de pot. Neem eens een kijkje bij onze voordeelpakketten zodat je geschikte planten kan uitzoeken.

Belangrijk (!): Deze pot heeft een doorsnede van ongeveer 14cm en is dus geschikt voor planten met een potmaat…..

Lees verder...

 3,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Terracotta pot is zeer geschikt voor jouw planten. Geef wel wat meer water dan bij een keramieken of plastic pot. Terracotta potten nemen namelijk zelf ook veel water op. Na het water geven zal je zien dat het water in de pot trekt waardoor deze wat donkerder zal worden. Deze uitvoering wordt geleverd in de standaard oranje kleur. Let op! Bij deze pot zit de schotel vastgelijmd aan de pot en is het dus een geheel. Er zit geen gat in de pot zoals je gewend bent bij de terracotta potten. Neem eens een kijkje bij onze voordeelpakketten zodat je geschikte planten kan uitzoeken.

Belangrijk (!): Deze pot heeft een potmaatdoorsnede van ongeveer 14cm en is dus geschikt voor planten met een potmaat van 13,5 / 12 cm. Wij adviseren om een zakje potgrond erbij te nemen om de gaten op te vullen.