Potmaat: 7 cm

Cordoba - Kleine Terracotta potjes 20 stuks

Terracotta potjes voor kleine plantjes

Cordoba - Kleine Terracotta potjes 20 stuks

 19,95

Deze mini potjes zullen zeker je groene hart veroveren, perfect voor mini plantjes! Met hun tijdloze look en natuurlijke uitstraling passen ze vrijwel naadloos in elk interieur.

Lees verder...

 19,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Ontdek de charme van dit roodstenen kleine terracotta potje, perfect voor mini plantjes! Met hun tijdloze look en natuurlijke uitstraling kun je deze potjes in bijna elk interieur wel kwijt.

Het roodstenen kleurenpalet creëert een warme en aardse sfeer, waardoor jouw mini plantjes nog meer tot hun recht komen. Deze potjes zijn ideaal voor kleine plantjes met een potmaat van 6cm of kleiner. Een aantal voorbeelden uit ons assortiment waar de potjes voor zijn geschikt zijn de mini vetplantjes, mini cactusjes of de groene mini plantenbox. Ze passen perfect op vensterbanken, bureaus, boekenplanken of in schattige plantarrangementen.

Er zit geen gat in de onderkant van het potje. Kijk uit met water geven dat er niet teveel overtollig water in de potjes blijft staan. De potjes zijn van terracotta en nemen het water op maar zijn niet 100% waterproof. Bij een kleine watergift is er niks aan de hand.

Extra informatie

Potmaat

7 cm