Combideal: CombidealPotmaat: 6 cm

Mini Vetplantjesbox 20 stuks

Mini vetplantjes

Mini Vetplantjesbox 20 stuks

 27,95

Deze 20-pack mini vetplantjes is een mix van verschillende vetplantjes, waarvan de soorten wisselen. Deze leuke vetplantjes zijn sterke en makkelijk te verzorgen planten. Ideaal voor de plantenliefhebber met wat minder groene vingers!

Lees verder...

 27,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze 20-pack mini vetplantjes is een mix van verschillende vetplantjes, waarvan de soorten wisselen. Wij hebben er geen sturing op welke vetplantjes er in de mix zitten maar proberen wel minimaal 4 verschillende soorten aan te bieden. De vetplantjes behoren tot de sterke en makkelijk te verzorgen planten. Geef matig water! Dat is belangrijk bij deze planten omdat succulenten weinig water nodig hebben. Zij kunnen vocht voor langere tijd opslaan in het blad.

Planten herkennen

Heb je de box ontvangen en vraag je je af welke plantensoorten het zijn en zit er geen kaartje bij? Kijk even op de kwekerspot of de naam erin gegraveerd staat. Dit is bij een deel van de planten het geval. Staat de plantennaam hier niet genoteerd? Dan kun je altijd gebruik maken van de gratis Plantsnap app. Deze app herkent planten op basis van foto’s.

Dit artikel wordt geleverd exclusief potten.

Extra informatie

Combideal

Combideal

Potmaat

6 cm