Potmaat: 17 cmHoogte: ± 35 cmStandplaats: Volle zonDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Weinig

Curio Mount Everest Senecio Ficoides

Curio Mount Everest

Curio Mount Everest Senecio Ficoides

 16,95

De Curio Mount Everest (Senecio Ficoides) is een makkelijke kamerplant met grijsblauwe bladeren. Deze blikvanger kan goed tegen de volle zon en heeft…

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Curio Mount Everest (Senecio Ficoides) is een makkelijke kamerplant met grijsblauwe bladeren. Deze blikvanger kan goed tegen de volle zon en heeft weinig water nodig. De Curio Mount Everest komt van oorsprong uit het zuiden van Afrika. Hier is het droog en zonnig, waardoor de kamerplant makkelijk te verzorgen is. De Curio kan veel water in zijn bladeren opslaan en heeft slechts eens in de 2 tot 4 weken water nodig. Vanaf 5°C kan de Curio buiten staan. Maar binnen doet deze plant het ook heel goed!

Let op! – Hoewel de Curio Mount Everest een sterke, makkelijke kamerplant is, heeft hij één zwakte: te veel water. Zorg ervoor dat er nooit een laag water onderin de pot komt te staan. Dit kan namelijk leiden tot wortelrot.
Lichtbehoefte – Zet de Curio Mount Everest op een zonnige plek in huis. Begint de plant zijn kleur te verliezen? Dan is zijn plek niet zonnig genoeg, en kun je hem beter wat dichter bij het raam zetten.
Water geven – De Curio Mount Everest heeft weinig water nodig. In de zomer is eens per 2 weken voldoende. In de winter kan deze kamerplant ca. 4 weken zonder water

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 35 cm

Standplaats

Volle zon

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Weinig