Waterdruppelaar Plastic - 4 stuks

Waterdruppelaars

Waterdruppelaar Plastic - 4 stuks

 17,95

Met een waterdruppelaar maak je de verzorging van jouw planten een stuk makkelijker! Jouw plant ontvangt precies genoeg water, zonder…

Lees verder...

 17,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met een waterdruppelaar maak je de verzorging van jouw planten een stuk makkelijker! Jouw plant ontvangt precies genoeg water, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Waterdruppelaars zijn makkelijk om te gebruiken. De kunststof staak zorgt ervoor dat het water geleidelijk in de aarde trekt. Begint de potgrond op te drogen, dan wordt er meer water aan de waterdruppelaar onttrokken. Ideaal wanneer je het vaak vergeet om je planten water te geven. Of wanneer je op vakantie gaat.

Onze tip: geef de plant eerst water voor je de waterdruppelaar in de potgrond plaatst. Zo blijft de waterdruppelaar langer effectief.

Om de waterdruppelaar optimaal te laten werken, moet je een paar stappen ondernemen:
1 – Zorg ervoor dat je de grond al licht vochtig hebt gemaakt, voordat je de waterdruppelaar erin steekt.
2 – Maak een gaatje in de grond met een stokje waar je de waterdruppelaar wil. Doe dit vlak bij de wortels.
3 – Steek de punt van de waterdruppelaar in dit gat en zorg ervoor dat de aarde goed om de steel van de druppelaar heen zit.
4 – Zorg ervoor dat de waterdruppelaar niet in direct zonlicht staat om het verdampen van het water te voorkomen.
5 – Controleer de waterdruppelaar regelmatig. Ze zouden genoeg moeten zijn voor ongeveer twee weken, maar het ligt aan het klimaat en de grootte en de soort plant of ze genoeg zijn voor twee weken.

Deze set bestaat uit vier waterdruppelaars. Heb je er minder nodig? Neem ook eens een kijkje bij deze set van 2 waterdruppelaars.