Hoogte: ± 25 cmPotmaat: 12 cm

Venushaar (Adiantum Fragrans varen) – P 12 cm

Venushaar

Venushaar (Adiantum Fragrans varen) – P 12 cm

 9,95

Het Venushaar plantje behoort tot de Varens en is onder de plantenliefhebbers beter bekend onder de naam Adiantum Fragrans. Wordt ook veel in bloemstukjes gebruikt. Bestel dit plantje via de voordeeldoos en pak je voordeel! Deze witte sierpot is geschikt voor de Adiantum Fragrans.

Lees verder...

 9,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Venushaar plantje behoort tot de Varens en is onder de plantenliefhebbers ook bekend onder de naam Adiantum Fragrans. De bladstelen van deze luchtzuiverende plant worden ook gebruikt in de verwerking van bloemstukken. Naast de woonkamer is ook de badkamer een prima plek voor dit leuke plantje. Bestel dit plantje via de voordeeldoos en pak je voordeel! Deze witte sierpot is geschikt voor de Adiantum Fragrans.

Pas bij deze plant op met direct zonlicht vanwege bladverbranding. Een hogte luchtvochtigheid is belangrijk dus zet de plant ook niet te dichtbij een verwarming. Zo nu en dan sproeien met de plantenspuit is een aanrader. De potgrond vochtig houden is belangrijk anders zullen de bladeren verschrompelen. Geef regelmatig handwarm water, in de zomer wat meer dan in de winter.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Potmaat

12 cm