Combideal: Combideal

Groene Mini Plantenbox 10 stuks

Groene Mini Plantenbox

Groene Mini Plantenbox 10 stuks

 20,95

De Groene Mini box is gevuld met 10 groene mini plantjes, die jij kunt laten opleven tot volwassen planten! Een enorm leuk proces om te zien én aan te sturen. De inhoud van de box is nog een verrassing, maar je kunt rekenen op een diverse box vol groene planten. Altijd verschillend en vers van de kweker!

Lees verder...

 20,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Groene Mini box is gevuld met 10 willekeurige groene mini plantjes. Welke plantjes je precies ontvangt is nog een verrassing!📦🌱 Wat we je wél kunnen vertellen is dat het groene (niet bloeiende) plantjes zijn. Ga de uitdaging aan en help deze kleine plantjes uitgroeien tot volwassen planten! Er is altijd plaats voor deze kleine groene vriendjes. Bij de verzorging van de planten is het altijd aan te raden bij het verpotten om hydrokorrels te gebruiken. Dat zorgt voor een betere drainage in de plantenpot.

Hoe groot zijn de plantjes in de Groene Mini box?
De Groene Mini plantjes hebben een potmaat van ca. 5,5 cm (diameter). De hoogte van de plantjes verschilt per plantsoort, en is daarmee natuurlijk nog een verrassing.

Hoeveel plantjes zitten er in de Groene Mini box?
Er zitten 10 willekeurige mini plantjes in de box. Laat je verrassen!😉

Het perfecte cadeau voor de plantenliefhebber
Wil jij een plantenliefhebber verrassen? Deze box met mini plantjes is het perfecte cadeau! Je geeft hiermee niet alleen een prachtige set van verschillende plantjes, maar ook de uitdaging om ze te laten opleven tot volwassen planten. Een mooi proces waar elke plantenliefhebber blij van wordt.

Dit artikel wordt geleverd exclusief potten.

Extra informatie

Combideal

Combideal