Terracotta pot met schotel (Oranje) – P 25 cm

Terracotta pot oranje

Terracotta pot met schotel (Oranje) – P 25 cm

 9,95

Terracotta potten met schotel zijn zeer geschikt voor jouw planten. De planten nemen het water op wat ze nodig hebben en de rest zal in de schotel wordt opgevangen.

Belangrijk (!): Deze pot heeft een potmaatdoorsnede van 25cm en is dus geschikt voor planten met een potmaat met een doorsnede van 23cm of kleiner.

Lees verder...

 9,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Terracotta potten met schotel zijn zeer geschikt voor jouw planten. De planten nemen het water op wat ze nodig hebben en de rest zal in de schotel worden opgevangen. Belangrijk is wel om wat meer vocht toe te dienen dan bij een normale keramieken pot omdat Terracotta zelf ook veel water opneemt. Tijdens de watergift trekt het water ook in de pot waardoor deze wat donkerder zal worden. Dit trekt vanzelf weer weg. Deze uitvoering wordt geleverd in de standaard oranje kleur.

Belangrijk (!): Deze pot heeft een potmaatdoorsnede van 25cm en is dus geschikt voor planten met een potmaat met een doorsnede van 21cm of kleiner. Je kunt de plant zelf overpotten in de terracotta sierpot. Wij adviseren altijd wel om een zakje potgrond erbij te nemen zodat je de gaten kan opvullen.