Terracotta pot met schotel (taupe) – P 25 cm

terracotta schotel met pot

Terracotta pot met schotel (taupe) – P 25 cm

 9,95

Een terracotta pot inclusief schotel is ideaal voor jouw planten. Het kan zowel buiten als binnen staan en zal naar verloop van tijd mooi verweren.

Belangrijk (!): Deze pot heeft een diameterdoorsnede van 25 cm en is dus geschikt voor planten met een potmaat 21. Dit komt omdat de terracotta potten schuiner aflopen. Wij adviseren altijd wel om een zakje potgrond erbij te nemen zodat je de gaten eventueel wat kan opvullen met verse grond.

 

Lees verder...

 9,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Een terracotta pot inclusief schotel is ideaal voor jouw planten. Het kan zowel buiten als binnen staan en zal naar verloop van tijd mooi verweren door onder andere het kalk wat in het kraanwater zit. De pot neemt het water goed op en het overtollige water valt in de schotel. Belangrijk is wel om wat meer vocht toe te dienen dan bij een normale sierpot. De Terracotta pot zuigt zelf namelijk ook veel water op. De taupe kleur is een populaire kleur en goed toepasbaar in elk interieur.

Belangrijk (!): Deze pot heeft een diameter doorsnede van 25 cm en is dus geschikt voor planten met een potmaat van 23 / 21 cm of kleiner. Je kunt de plant zelf overpotten in de terracotta sierpot. Wij adviseren altijd wel om een zakje potgrond erbij te nemen.