Potmaat: 13 cmHoogte: ± 50 cm

Vitis Vinifera Bianca Druivenstruik

Vitis Bianca

Vitis Vinifera Bianca Druivenstruik

 19,95

Kweek jouw eigen druiven met de druivenstruik, ook wel bekend als Vitis vinifera Bianca. Verzorg je hem goed, dan kan deze klimplant…

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Kweek jouw eigen druiven met de druivenstruik, ook wel bekend als Vitis vinifera Bianca. Verzorg je hem goed, dan kan deze klimplant meters hoog worden.  De druivenstruik is eigenlijk niet echt een struik, maar een klimplant. Je kunt hem over een schutting laten klimmen of tegen een muur leiden. Ook handig zijn klimplant accessoires om de druivenstruik mee te ondersteunen. Zo kun je deze buitenplant zowel in een tuin als op een balkon of terras neerzetten. Zorg voor een goed doorlatende grond.

De naam van deze struik is Vitis Bianca. Deze laatste naam betekent ‘wit,’ en verwijst naar de kleur van de druiven. Het kan zo’n 3 of 4 jaar duren voordat de eerste bloesem verschijnt. Laat je niet afschrikken van hoe ‘leeg’ deze plant nog oogt – voor je het weet staat deze in bloei!

Let op! – Snoei de druif in de winter, zodra het blad van de struik is gevallen. Dit is meestal halverwege december.
Lichtbehoefte – De druivenstruik heeft een mediterrane achtergrond en staat daarom graag op een zonnige plek.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond nooit uitdroogt. Deze buitenplant droogt niet gauw uit als deze in de volle grond staat, maar heeft in de zomermaanden wel af en toe extra water nodig. Plant je de druivenstruik in een pot, dan heeft deze vaker water nodig.

 

 

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 50 cm