Potmaat: 15 cmHoogte: ± 65 cm

Wisteria sinensis Prolific Blauwe Regen

Blauwe regen

Wisteria sinensis Prolific Blauwe Regen

 26,95

De Winsteria Sinensis Prolific, misschien wel beter bekend als de Blauwe Regen, is een prachtige buitenplant. De Blauwe Regen heeft zijn naam te danken aan zijn rijk bloeiende blauwpaarse bloemen die naar beneden groeien.

Lees verder...

 26,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Korting bij aantal stuks: 2 - 3 4+
Aanbiedingsprijs:  26,14  25,60

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Winsteria Sinensis Prolific, misschien wel beter bekend als de Blauwe Regen, is een prachtige buitenplant. De Blauwe Regen heeft zijn naam te danken aan zijn rijk bloeiende blauwpaarse bloemen die naar beneden groeien. Hierdoor ontstaat een prachtig speels effect.

De Blauwe Regen is perfect geschikt om op te laten groeien tegen een schutting, overkapping of muur. Dit creëert een bijzonder beeld. Van april tot juni bloeit de Winsteria Sinensis Prolific volop en later in de zomer kan er nog sprake zijn van nabloei. Deze snelgroeiende klimplant kan een hoogte bereiken van wel 10 meter. Daarom kan je deze plant regelmatig terugsnoeien tijdens de groei in het vroege voorjaar. Bij voorkeur doe je dit twee keer per jaar.

Let op! De bloemknop is licht gevoelig voor nachtvorstschade, maar de klimplant is in principe wel winterhard.
Lichtbehoefte: De Blauwe Regen heeft zon nodig. Plaats hem daarom op een plek met halfschaduw of in de zon.
Water geven: Wanneer het erg droog of warm is geweest is het verstandig de Wisteria Sinensis Prolific een handje te helpen en wat extra water te geven. Twee à drie keer per week is een goed streven.

Extra informatie

Bloemen

Ja

Groenblijvend

Nee

Meerjarige plant

Ja

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 65 cm