Potmaat: 19 cmHoogte: ± 40 cm

Acer palmatum Going Green Japanse Esdoorn groen

Acer palmatum Going Green

Acer palmatum Going Green Japanse Esdoorn groen

 24,95

De Acer Palmatum Going Green is een groene Japanse Esdoorn die het hele jaar door mooi blijft. In het voorjaar en de zomer pronkt hij met zijn mooie groene tinten en in het najaar is een oranjerood op het blad te bewonderen.

Lees verder...

 24,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Acer Palmatum  Going Green is een groene Japanse Esdoorn die het hele jaar door mooi blijft. In het voorjaar en de zomer pronkt hij met zijn mooie groene tinten en in het najaar is een oranjerood op het blad te bewonderen.

De plant is winterhard en zal ook de winter goed overleven. Een perfecte aanwinst om op een mooi plekje in de halfschaduw te zetten.

Let op! Snoei de plant liever niet, behalve wanneer de takken dor zijn. De Japanse Esdoorn is geen snelle groeier en snoeien is niet bevorderlijk voor de groei.
Lichtbehoefte: De Japanse Esdoorn wordt het liefste in de halfschaduw geplaatst. Te veel zon kan zijn bladeren laten verbranden.
Water geven: Geef de boom niet te veel water, maar zorg ervoor dat hij ook niet uitdroogt. Hou zeker eens per week aan en bij hele warme dagen tot drie keer per week.

Extra informatie

Bloemen

Nee

Groenblijvend

Nee

Meerjarige plant

Ja

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 40 cm