Potmaat: 19 cmHoogte: ± 40 cm

Acer Palmatum Butterfly Japanse Esdoorn groen / bont

Acer Palmatum Butterfly

Acer Palmatum Butterfly Japanse Esdoorn groen / bont

 24,95

De Acer Palmatum Going Green is een Japanse Esdoorn die het hele jaar door mooi blijft. In het voorjaar en de zomer pronkt hij met zijn mooie groene tinten en in het najaar is een oranjerood op het blad te bewonderen.

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Acer Palm Butterfly is een mooie bonte karakteristieke buitenplant. De Acer, misschien beter bekend als Japanse Esdoorn, is perfect om naast een vijver te zetten. Het is decoratief een prachtige plant, een lust voor het oog. In de maanden april en mei zal de Japanse Esdoorn onopvallende witte bloemetjes ontwikkelen.

De Japanse Esdoorn heeft opvallende, handvormige, fijne bladeren. De kleur hiervan is groen met aan de randen een wit, soms zelfs roze. In de herfst zal de kleur wat intenser worden en in de winter zal de plant helaas de meeste bladeren verliezen, maar dat houdt niet in dat het slecht met de Esdoorn gaat. De buitenplant is winterhard en kan dus wel tegen wat kou en vorst. Wanneer er dorre takken aan de plant verschijnen is het raadzaam om deze te snoeien, maar doe dit wel tijdens de rustperiode (november tot en met december).

Let op! Snoei de plant liever niet, behalve wanneer de takken dor zijn. De Japanse Esdoorn is geen snelle groeier en snoeien is niet bevorderlijk voor de groei.
Lichtbehoefte: De Japanse Esdoorn wordt het liefste in de halfschaduw geplaatst. Te veel zon kan zijn bladeren laten verbranden.
Water geven: Geef de boom niet te veel water, maar zorg ervoor dat hij ook niet uitdroogt. Hou zeker eens per week aan en bij hele warme dagen tot drie keer per week.

Extra informatie

Bloemen

Nee

Groenblijvend

Nee

Meerjarige plant

Ja

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 40 cm