YITH Badge
Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmDiervriendelijk: DiervriendelijkStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Actinidia arguta Issai Kiwiplant

kiwiplant issai

Actinidia arguta Issai Kiwiplant

 13,95

De Actinidia Arguta Issai is een bijzondere variant van de kiwi en 100% biologisch gekweekt. Deze plant produceert zoete kiwibessen die rijk zijn aan vitamine C.

Lees verder...

 13,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Actinidia Arguta Issai, ook wel bekend als de kiwibesplant, is een bijzondere variant van de kiwi. Deze heb je waarschijnlijk nog niet eerder gezien: de kiwibes. Deze kiwibessen groeien zonder harige schil aan de plant en zijn dus ook zo te eten. Deze zelfbestuivende kiwibes, geeft in tegenstelling tot de normale kiwiplant al op jonge leeftijd kleine, gladde, haarloze vruchtjes. In september zijn ze ongeveer drie centimeter groot en klaar om geplukt te worden. Deze zoete eetbare vruchten zijn rijk aan vitamine C en lijken op een miniatuur kiwi. In augustus en september zijn de vruchten zo’n 2 a 3 cm groot en kunnen ze geplukt worden.

Deze kiwiboom is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! Deze plant produceert niet de kiwi’s die je gewend bent. Deze variant hoeft niet geschild te worden.
Lichtbehoefte: De kiwiplant staat het liefste op een plek met zonlicht.
Water geven: Geef tijdens droge en warme periodes de Kiwibesplant wat extra water.

 

Duurzamere keuze – dit product heeft een duurzamer productieproces. Deze plant is biologisch gekweekt, wat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt. Biologische tuinplanten dragen daarom bij aan de biodiversiteit. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee

Diervriendelijk

Diervriendelijk

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Duurzamere keuze

Ja