Hoogte: ± 75 cmKleur: Potmaat: 21 cm

Alocasia Zebrina in sierpot (grijs) – P 21 cm

Alocasia zebrina in sierpot

Alocasia Zebrina in sierpot (grijs) – P 21 cm

 34,95

De Alocasia Zebrina heeft zijn naam te danken aan de stelen, die lijken op de vacht van een zebra. Deze kamerplant wordt geleverd in een grijze sierpot.

Lees verder...

 34,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Alocasia Zebrina wordt geleverd in een grijze sierpot met schotel. De bijzondere kleuren van deze kamerplant komen extra goed naar voren dankzij de lichte kleur van de pot. De Alocasia Zebrina dankt zijn naam aan de gestreepte stelen, die behoorlijk lijken op de vacht van een zebra. Van oorsprong komt de kamerplant uit de Aziatische tropen en Australië, en behoort tot de Aronskelkfamilie. In de natuur kunnen de bladeren wel zo’n 1,5 meter lang worden. Om deze reden staat de plant ook wel bekend als Olifantsoor. Ben je op zoek naar een variant zonder sierpot? Klik hier voor alle Alocasia Zebrina‘s uit ons assortiment.

Zet de Alocasia op een lichte plaats, uit direct zonlicht. Veel licht is belangrijk omdat de stelen anders krom gaan staan. Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine beetjes water te geven. Besproei de plant daarnaast regelmatig met een plantenspuit. Zo houd je de luchtvochtigheid op peil, blijft de plant er mooi uitzien én verminder je de kans op ongedierte.

Extra informatie

Hoogte

± 75 cm

Kleur
Potmaat

21 cm