-24%
BUNDELVOORDEEL
Potmaat: 21 cmHoogte: ± 80 cmStandplaats: Normaal daglicht, Volle zon

Strelitzia Nicolai inclusief Lissabon Zwart

Strelitzia Nicolai

Strelitzia Nicolai inclusief Lissabon Zwart

 39,95

De Strelitzia nicolai (paradijsvogelplant) is een groene en makkelijk te verzorgen kamerplant en wordt geleverd inclusief bijpassende Lissabon pot. Met zijn prachtige grote groene bladeren staat hij perfect op een lege plek in de hoek van de kamer.

Lees verder...

 39,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Strelitzia nicolai (paradijsvogelplant) is een grote groene kamerplant en een echte zonaanbidder. Met zijn prachtige grote groene bladeren staat hij perfect op een lege plek in de hoek van de kamer. De Strelitzia komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar hij in de volle zon tot wel 10 meter hoog kan worden! Verder staat deze kamerplant bekend om de prachtige bloemen die groeien in het wild.

De bloemen lijken een beetje op een paradijsvogel, waardoor de planten ook wel paradijsvogelplant of bird of paradise wordt genoemd! In je woonkamer zal de kamerplant helaas niet zo snel bloeien, maar de mooie grote groene bladeren geven al plezier genoeg.

Deze kamerplant wordt geleverd inclusief onze Lissabon mand. De Lissabon plantenmand is een stijlvolle, duurzaam geproduceerde mand van jute. Met zijn natuurlijke tinten en witte onderzijde is deze plantenmand goed te combineren met allerlei soorten kamerplanten. Deze Terima Kasih plantenmand is duurzaam en verantwoordelijk geproduceerd. De mand is gemaakt van jute, een biologisch afbreekbare plant, die met de hand is gevlochten. Bij de productie worden geen fossiele brandstoffen gebruikt.

Let op! – Er kunnen af en toe scheuren ontstaan in het blad. Dit is compleet natuurlijk voor de paradijsvogelplant en niks om je zorgen over te maken.
Lichtbehoefte – De Strelitzia Nicolai staat graag op een plek met veel licht. Als je de plant een plekje bij het raam op het zuiden geeft, zorg er dan wel voor dat de plant langzaamaan zijn nieuwe plek went.
Water geven – Zorg ervoor dat de grond altijd lichtvochtig blijft. Op warme dagen kan de Strelitzia enorm veel drinken, dus zorg ervoor dat je dan regelmatig een flinke scheut water geeft!

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 80 cm

Standplaats

Normaal daglicht, Volle zon