Kleur: GrijsPotmaat: 17 cmHoogte: ± 22 cm

Basel Taupe - Kunststof

Basel

Basel Taupe - Kunststof

 16,95

Een zelfwaterende bloempot maakt de verzorging van jouw planten onwijs makkelijk! Met deze zelfwaterende pot krijgen jouw…

Lees verder...

 16,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Een zelfwaterende bloempot maakt de verzorging van jouw planten onwijs makkelijk! Met deze zelfwaterende pot krijgen jouw planten nooit te veel of te weinig water. Compleet met sierpot geleverd! De zelfwaterende bloempot heeft een watervoorraad van 700 ml en is perfect voor kamerplanten met potmaat 12. Op een voorraad van 700 ml kan zo’n plant wekenlang teren. Ook handig als je op vakantie gaat! De sierpot bij deze zelfwaterende binnenpot is taupe van kleur. Op zoek naar een andere kleur? Neem ook eens een kijkje bij deze antraciete pot of witte pot.  

Hoe werkt de zelfwaterende bloempot? 
Vul het waterreservoir via de opening in de binnenpot bij. Geef de plant niet op de aarde water, maar alleen door het reservoir bij te vullen. Vul het reservoir aan zodra deze bijna leeg is (of eerder). Het water wordt vanuit het reservoir naar de plant gevoerd via een speciaal soort lont, waardoor de plant nooit te veel of te weinig water krijgt.
Controleer in het begin wekelijks hoeveel water er nog in het reservoir zit, en vul deze waar nodig bij. Zo krijg je een idee van hoe vaak je het reservoir moet bijvullen. Houd er rekening mee dat planten ‘s zomers meer water nodig hebben dan in de winter.

 

 

Extra informatie

Kleur

Grijs

Potmaat

17 cm

Potcategorie

Basic

Hoogte

± 22 cm