Hoogte: ± 70 cmPotmaat: 15 cmDiervriendelijk: Niet giftig

Passiflora Caerulea Blauwe Passiebloem

Blauwe passiebloem

Passiflora Caerulea Blauwe Passiebloem

 14,95

De Passiflora Caerulea is de meest bekende vorm van de Passiflora. Dit komt doordat deze plant het meest geschikt is voor ons klimaat. Van juni tot september kan je schitterende ivoorwitte-blauwachtige bloemen verwachten.

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Passiflora Caerulea is de meest bekende vorm van de Passiflora. Dit komt doordat deze plant het meest geschikt is voor ons klimaat. Deze klimplant is redelijk winterhard. Van juni tot september kan je schitterende ivoorwitte-blauwachtige bloemen verwachten die de show zullen stelen in je tuin of op je balkon.

Deze buitenplant bloeit met mooi weer. Wanneer de zon schijnt zal je de passiebloemen in hun volle glorie kunnen bewonderen, maar wanneer het wat kouder en donkerder is zullen er minder bloemen openspringen.

Let op! De plant is een echte klimmer en heeft hier wat ondersteuning bij nodig. Laat hem tegen een klimrek of een schutting klimmen.
Lichtbehoefte: Zet de Passiebloem in de zon of in de halfschaduw. Zorg er wel voor dat de plant niet de hele dag in de volle zon staat.
Water geven: De Passiflora Caerulea heeft ongeveer één à twee keer per week water nodig.

Extra informatie

Hoogte

± 70 cm

Potmaat

15 cm

Bloemen

Ja

Groenblijvend

Ja

Diervriendelijk

Niet giftig