Boompje cadeau

Wat leuk dat je er bent! Word jij de nieuwste schakel in een keten van natuurliefhebbers die elkaar een boompje cadeau hebben gegeven?

Boompje hier boompje daar

Het is super eenvoudig. Op  www.plantje.nl/brievenbus-plantjes/ vind je een overzicht van de verschillende brievenbusboompjes. Klik op “bestellen” en gebruik de speciale code boomcadeau om voor slechts €6,49 (50% korting, geldig t/m 31 januari) iemand anders een boompje te sturen.

Door een boompje door de brievenbus cadeau te geven, bezorg je iemand niet alleen een leuke verrassing, het is een cadeau voor jaren kweekplezier. Bovendien maak je de wereld letterlijk een beetje groener.

Wat je aandacht geeft groeit

We hopen dat de ontvanger, net als jij nu, zijn of haar groenste vingers tevoorschijn tovert en het boompje met liefde verzorgt tot het op eigen benen kan staan. Met een beetje toewijding zal je snel ontwikkeling zien en veel plezier halen uit het proces.

Doe je mee met het verlengen van deze bomenketting? Dan kweken we samen stapje voor stapje een groenere wereld. Alvast enorm bedankt!

Sequioia Sempervirens
Sequoia Brievenbusboompje
Sequioia Sempervirens
0