YITH Badge
Diervriendelijk: Niet giftigStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglichtHoogte: ± 20 cm

Theeplant Brievenbusplantje

Brievenbusboompje Theeplant

Theeplant Brievenbusplantje

 12,95

Tea-time! Maak je eigen thee met deze leuke mini theeplant. De theeplant in brievenbus formaat is een prachtige groene plant met helderwitte… Lees verder

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Tea-time! Maak je eigen thee met deze leuke mini theeplant. De theeplant in brievenbus formaat is een prachtige groene plant met helderwitte bloemen en staat leuk op elke vensterbank. Een leuke plant om te hebben, maar ook om cadeau te geven aan een theeleut.

  • Brievenbus plantje
  • Camellia sinensis
  • duurzaam potje van Nederlands olifantsgras
  • inclusief flyer met leuke weetjes en verzorgingstips
  • duurzame verzending: los besteld wordt geleverd door de brievenbus!

Hoewel het brievenbusplantje natuurlijk in een ontzettend leuke verpakking zit, kan deze daar niet eeuwig in blijven. Het boompje heeft licht en water nodig om in leven te blijven. Daarom wordt aangeraden het boompje binnen twee dagen uit de verpakking te halen. Denk hier dus ook aan wanneer je dit brievenbusplantje als cadeau wil geven.

Dit theeplantje kan temperaturen tot -5°C verdragen. Mocht het kouder worden, doe je er verstandig aan om het plantje op tijd naar binnen te halen.

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. Het potje is namelijk gemaakt van bio-based ingrediënten en hernieuwbare grondstoffen. Het verzenddoosje bestaat uit minimaal 70% FSC gecertificeerd gerecycled papier. Het informatieboekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met 100% bio-inkt op plantaardige basis. Een eco-vriendelijke verpakking dus! Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Diervriendelijk

Niet giftig

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht

Hoogte

± 20 cm

Duurzamere keuze

Ja