YITH Badge
Standplaats: HalfschaduwHoogte: ± 20 cmDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Koffieplant Brievenbusplantje

Koffieplant brievenbusboompje

Koffieplant Brievenbusplantje

 12,95

Wie nodig jij uit voor een kopje koffie? Of ben je er gewoon zelf gek op? Hoe leuk is het als je straks kunt genieten van een bakje zelfgekweekte koffie? Met deze mini koffieplant gaat je dat lukken.

Lees verder...

 12,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De koffieplant – brievenbus boompje is nu nog klein, maar als je hem opkweekt krijgt hij witte bloemen en rode besjes! Ook leuk om cadeau te doen aan een koffiegek.

  • Coffea arabica
  • duurzaam potje van Nederlands olifantsgras
  • inclusief flyer met leuke weetjes en verzorgingstips
  • duurzame verzending: los besteld wordt deze geleverd door de brievenbus
  • kijk ook eens bij onze andere brievenbusboompjes!

Hoewel het brievenbusboompje natuurlijk in een ontzettend leuke verpakking zit, kan deze daar niet eeuwig in blijven. Het boompje heeft licht en water nodig om in leven te blijven. Daarom wordt aangeraden het boompje binnen twee dagen uit de verpakking te halen. Denk hier dus ook aan wanneer je dit brievenbusboompje als cadeau wil geven.

Lees alles over Koffieplant verzorging!

De koffieplant houdt niet zo van de kou en staat het liefste het hele jaar binnen. De gewenste temperatuur voor de plant is tussen de 10°C en 30°C.

Duurzamere keuze – dit product is gemaakt van duurzamere materialen. Het potje is namelijk gemaakt van bio-based ingrediënten en hernieuwbare grondstoffen. Het verzenddoosje bestaat uit minimaal 70% FSC gecertificeerd gerecycled papier. Het informatieboekje is gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met 100% bio-inkt op plantaardige basis. Een eco-vriendelijke verpakking dus! Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Standplaats

Halfschaduw

Hoogte

± 20 cm

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld

Duurzamere keuze

Ja