Hoogte: ± 20 cmPotmaat: 6 cmStandplaats: Normaal daglicht

Brievenbusplantjes Pakket 3 stuks

Brievenbusboompjes

Brievenbusplantjes Pakket 3 stuks

 32,95

Deze leuke set van planten bestaat uit drie brievenbusboompjes: de Coffea Arabica, de Pinus Pinea en de Ginkgo Biloba.

Lees verder...

 32,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze leuke set van planten bestaat uit drie brievenbusboompjes! Deze worden geleverd in een duurzaam potje dat gemaakt is van Nederlands olifantsgras en een flyer met leuke weetjes.

In deze plantenmix vind je de volgende brievenbusplantjes:

Pinus Pinea – Extra leuk aan deze parasolden: bij goede verzorging kan hij je na een aantal jaren belonen met pijnboompitten. Kun je jouw eigen verse pesto maken! De Parasolden is nu al niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Rome. Zien we hem binnenkort floreren in jouw achtertuin? Ook leuk om cadeau te geven.

Ginkgo Biloba – De oudste boom op aarde – de Ginkgo Biloba – verzenden door de brievenbus? Bij Plantje.nl doen we het! De Ginkgo biloba heeft de opkomst en ondergang van de dinosauriërs meegemaakt, en kan uitgroeien tot een metershoog exemplaar. Je kunt hem ook klein houden als bonsai boompje. Ook leuk om cadeau te geven!

Coffea Arabica – De koffieplant – brievenbus boompje is nu nog klein, maar als je hem opkweekt krijgt hij witte bloemen en rode besjes! Ook leuk om cadeau te doen aan een koffiegek.

 

Omdat deze brievenbusboompjes als set verkocht worden, passen ze niet meer door de brievenbus. Onze losse varianten wel!

Extra informatie

Hoogte

± 20 cm

Potmaat

6 cm

Standplaats

Normaal daglicht