Potmaat: 15 cmHoogte: ± 65 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Campsis Indian Summer Oranje Trompetbloem

Campsis indian summer

Campsis Indian Summer Oranje Trompetbloem

 24,95

De Campsis Indian Summer is een vrolijke klimplant die een Mediterrane sfeer geeft aan je buitenruimte. De heldere en opvallende bloemen van de trompetbloem produceren nectar, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor bestuivers zoals bijen en hommels.🐝 Een mooie zomerbloeier!

Lees verder...

 24,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

‘Campsis Indian Summer’ heeft mooie oranje trompetbloemen en geeft daarmee jouw tuin direct een mediterrane sfeer. Oorspronkelijk komt de campsis uit Amerika, maar je komt deze klimplant ook veel tegen in Italië, Spanje, Griekenland en Kroatië. Grote kans dus dat je hem ooit op vakantie bent tegen gekomen. Gelukkig is de campsis voldoende winterhard, dus je kunt het vakantiegevoel gemakkelijk naar je eigen tuin brengen. Plaats de plant dan wel op een zonnige en enigszins beschutte standplaats. Bij veel zon zal deze trompetbloem namelijk uitbundiger en langer doorbloeien. De campsis bloeit relatief laat in de zomer. Dit is een moment waarop veel planten al uitgebloeid zijn, daarom is de campsis een mooie aanvulling in de tuin.

De Campsis Indian Summer is een vrolijke klimplant die een Mediterrane sfeer geeft aan je buitenruimte. Deze Trompetbloem, zoals de Campsis ook wel wordt genoemd heeft oranje trompetvormige bloemen. De heldere en opvallende bloemen van de trompetbloem produceren nectar, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor bestuivers zoals bijen en hommels.🐝 Deze insecten bezoeken de bloemen om nectar te verzamelen, terwijl ze onbewust stuifmeel van de ene bloem naar de andere overbrengen, wat bijdraagt aan de bestuiving van de plant.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Let op! De trompetklimmer is gewend aan een warmer klimaat. Voor de beste groei is het verstandig om de Campsis tegen een warme muur aan te planten.
Lichtbehoefte: De Campsis pakt graag veel zon mee.
Water geven: Geef tijdens droge periodes de plant wat extra water.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 65 cm

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee