-33%
Hoogte: ± 150 cmPotmaat: 30 cmStandplaats: Volle zon

Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm

Chamaerops Humilis

Chamaerops Humilis Europese Dwergpalm

 99,95

De Chamaerops Humilis Humilis, ook wel Europese Dwergpalm genoemd, heeft een tropisch uiterlijk met zijn waaiervormige bladeren. Prachtig om je tuin mee op te fleuren.

Lees verder...

 99,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

De Chamaerops Humilis is een prachtige en robuuste palmboom met waaiervormige bladeren. De plant komt oorspronkelijk uit de landen rondom de Middellandse zee en is hierdoor de enige palm die uit Europa komt. Hier heeft de plant zijn bijnaam, Europese Dwergpalm aan te danken.
De Europese Dwergpalm is winterhard en houdt het dus goed vol in de tuin of op het balkon tijdens de Nederlandse winter. Toch is het verstandig de plant te beschermen tegen de winter, door bijvoorbeeld een winterhoes te gebruiken voor de plant.

Let op! De Europese Dwergpalm is niet giftig, maar heeft wel stekels. Let daar goed op wanneer je in de buurt komt van de palm.
Lichtbehoefte: De Chamaerops Humilis is een palm die behoefte heeft aan veel zonlicht.
Water geven: De palm kan slecht tegen een droge grond. Geef de plant dus regelmatig water. Zorg er wel voor dat de grond niet drijfnat wordt, daardoor kan wortelrot ontstaan.

Hoe wordt mijn Europese dwergpalm verzonden? 

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Hoogte

± 150 cm

Potmaat

30 cm

Standplaats

Volle zon