Ecosysteem plant

Je huiskamer, slaapkamer of kantoor pimpen met een tof ecosysteem in een weckpot. Het is een zelfvoorzienend systeem waar je weinig tot geen zorg aan hebt en een bijzondere toevoeging aan het interieur. Deze eyecatchers worden ook vaak gekozen om te geven als geschenk. Uniek, duurzaam en handgemaakt!

Wat is een ecosysteem met plant?

Een ecosysteem plant is een glazen gesloten fles met daarin een indrukwekkend mini-tuintje. Je kan uren naar een ecosysteem plant kijken. Deze samenstelling zorgt voor een kringloop proces wat betekent dat de planten en het mos voor zichzelf kunnen zorgen. Het vocht wordt opgenomen en verdampt weer waardoor deze via druppels op het glas weer wordt opgenomen door de wortels. Het heeft weinig tot geen verzorging nodig. Je kunt het ecosysteem plant kopen online en thuis laten bezorgen in Nederland en België. Het materiaal en de plantjes zijn uitvoerig getest en met veel zorg en passie samengesteld. Mochten er vragen zijn over deze mooie producten dan kun je ons altijd via het contactformulier een bericht sturen. Ben je op zoek naar kamerplanten of cadeauplanten dan kun je deze ook bij ons vinden op de website.

Ecosysteem verzorging?

Om lang van het ecosysteem te kunnen genieten is het belangrijk om een aantal richtlijnen te volgen. Zet de plant op een lichte plaats maar in geen geval in direct zonlicht. De planten in de pot kunnen door de speciale samenstelling voor zichzelf zorgen en wordt door de speciale samenstelling zelfvoorzienend.

Kan het kwaad als de pot gaan condenseren?

Maak je geen zorgen zodra de pot gaat condenseren. Dit hoort bij het proces. Zodra de pot een aantal dagen achter elkaar volledig gecondenseerd is dan kun je deze openen en het condens met een schone doek weghalen. Laat geen sporen achter. Mocht de grond een bruinige kleur hebben en droog zijn dan kun je voorzichtig wat vocht toedienen.