Potmaat: 6 cmHoogte: ± 12 cmStandplaats: Normaal daglichtDiervriendelijk: GiftigWaterbehoefte: Gemiddeld

Philodendron Pink Princess

Philodendron Pink Princess

Philodendron Pink Princess

 12,95

De Philodendron Pink Princess is momenteel een van de meest gewilde zeldzame planten! De prachtige roze variegatie op het blad in contrast met de donkere grote bladeren maken deze plant een echte aanwinst voor de plantenverzamelaar.

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Philodendron Pink Princess is momenteel een van de meest gewilde zeldzame planten! De prachtige roze variegatie op het blad in contrast met de donkere grote bladeren maken deze plant een echte aanwinst voor de plantenverzamelaar.

De Philodendron komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. Deze variant klimt in andere planten en bomen om het zonlicht op te zoeken. De Philodendron Pink Princess zul je niet snel in het wild tegenkomen, omdat deze plant kwetsbaarder is in de natuur vanwege zijn roze delen. Dat maakt deze plant uiteraard wel extra mooi!

 

Let op!  –  De Philodendron is een echte klimmer. Als hij groter groeit kun je hem het beste bevestigen aan een mospaal.

Lichtbehoefte – Door de variegata bladeren is deze plant iets lastiger te kweken, waardoor er maar beperkte aantallen aanwezig zijn. De Philodendron Pink Princess heeft net als andere bonte planten iets meer liefde nodig. De roze delen van het blad kunnen namelijk geen fotosynthese kunnen uitvoeren. Daarom heeft deze plant een plekje nodig met veel indirect licht. De groene delen van de plant kunnen dan ervoor zorgen dat hij goed verder gaat groeien!

Water geven – Een vochtige bodem en een hoge luchtvochtigheid zorgen ervoor dat deze tropische Pink Princess het enorm naar haar zin krijgt!

 

Lees meer over Philodendron verzorging.

Extra informatie

Potmaat

6 cm

Hoogte

± 12 cm

Standplaats

Normaal daglicht

Diervriendelijk

Giftig

Waterbehoefte

Gemiddeld