YITH Badge
Potmaat: 13 cmHoogte: ± 45 cmDiervriendelijk: DiervriendelijkStandplaats: Volle zon

Ficus Gustissimo Perretta Vijgenboompje Bio

Vijgenboompje ficus gustissimo

Ficus Gustissimo Perretta Vijgenboompje Bio

 12,95

De Ficus Gustissimo Perretta is een bijzondere vijgenboom die elke tuin zal verrijken. 100% biologisch gekweekt en produceert heerlijke vruchten met een zoete smaak en een zachte textuur.

Lees verder...

 12,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Ficus Gustissimo Perretta is een sterke en makkelijk te onderhouden boom die zelfs in ons Nederlandse klimaat kan groeien. 100% biologisch gekweekt fruit en zelfs de pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic! De boom kan goed tegen vorst en kan in de zomermaanden in de volle zon geplaatst worden. De vruchten van de vijgenboom zijn groot en hebben een mooie paarse kleur als ze rijp zijn. De vijg is niet wintergroen en bloeit, naast het geven van de vruchten, niet. De vruchten zijn in feite de bloemen.

Deze vijgenboom is niet alleen geschikt voor de tuin, maar kan ook perfect geplaatst worden in een pot op het balkon of het terras. Het is een echte eyecatcher die zorgt voor een mediterrane sfeer in jouw buitenruimte.

Let op! De vijgenboom zal het eerste jaar waarschijnlijk geen vruchten geven, vanaf het tweede jaar zal je de vruchten kunnen oogsten.
Lichtbehoefte: De vijgenboom doet het goed in een zonnig klimaat.
Water geven: Geef de Ficus Gustissimo: Perretta tijdens het warme weer wat extra water. Zorg ervoor dat de grond niet uitdroogt.

 

Duurzamere keuze – dit product heeft een duurzamer productieproces. Deze plant is biologisch gekweekt, wat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt. Biologische tuinplanten dragen daarom bij aan de biodiversiteit. Lees hier meer over de duurzamere keuze.

Extra informatie

Potmaat

13 cm

Hoogte

± 45 cm

Diervriendelijk

Diervriendelijk

Standplaats

Volle zon

Meerjarige plant

Ja

Groenblijvend

Nee

Duurzamere keuze

Ja