Potmaat: 17 cm

Fuchsia Bellenplant

Eucalyptus Gunni

Fuchsia Bellenplant

 19,95

De Fuchsia, ook wel bellenplant genoemd, is een prachtig bloeiende tuinplant. Zijn hangende, felgekleurde bloemen lijken net op belletjes. Een schitterende…

Lees verder...

 19,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Fuchsia, ook wel bellenplant genoemd, is een prachtig bloeiende tuinplant. Zijn hangende, felgekleurde bloemen lijken net op belletjes. Een schitterende verschijning in jouw buitenruimte! De bellenplant is niet winterhard. Je kunt deze buitenplant daarom het beste laten overwinteren in een koele, vorstvrije en donkere ruimte. Zet hem eind oktober binnen. In april kun je de potgrond verversen en de Fuchsia weer buiten zetten. Heb je de Fuchsia in de volle grond geplant? Dan zal de tuinplant boven de grond uitsterven. Dek hem voor de winter af, bijvoorbeeld met een dikke laag afgevallen blad. Dan bestaat er een goede kans dat de plant in het voorjaar weer uit zal lopen.

Vanaf juli zullen de prachtige bloemen verschijnen. Als het weer goed is, kan de plant wel t/m oktober blijven bloeien. Je kunt de bloei ook stimuleren door de uitgebloeide bloemen te verwijderen.

Let op! – Op warme dagen kan de potgrond snel uitdrogen wanneer de Fuchsia in een buitenpot staat.
Lichtbehoefte – Zet de bellenplant op een plek met indirect zonlicht.
Water geven – Zorg ervoor dat de potgrond altijd vrij vochtig is, door de Fuchsia regelmatig water te geven. Zit de bellenplant in een pot? Geef hem dan ‘s zomers dagelijks een beetje water. In de volle grond is 2 keer per week voldoende. In de winter mag de potgrond verder opdrogen.

Extra informatie

Potmaat

17 cm