Potmaat: 15 cm

Geglazuurde pot ‘army’ – P 15 cm

geglazuurde pot

Geglazuurde pot ‘army’ – P 15 cm

 11,90

De Geglazuurde pot ‘army’ is een unieke sierpot speciaal ontworpen voor jouw planten. De geglazuurde glans met groene gloed maakt de pot hip en de kleur matcht perfect met de planten. Wat ideaal is bij deze pot is de afwatering vanwege het gaatje ergens aan de zijkant onderaan de pot.

Lees verder...

 11,90

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Geglazuurde pot ‘army’ is een unieke pot speciaal ontworpen voor jouw planten. Een belangrijk onderdeel bij het ontwerp was het gaatje wat je ergens aan de zijkant onderaan de pot kunt zien. Dit zorgt voor de juiste afwatering. Overtollig water zal daardoor gemakkelijk weg kunnen lopen en dat is belangrijk. Het verkleint de kans dat je je plant teveel water geeft. De geglazuurde glans met groene gloed maakt de pot hip en de kleur matcht perfect met de planten. De potten worden gebakken in een oven op een temperatuur van wel 1200 graden.

Om de juiste pot + plant combinatie te vinden is het belangrijk dat je een keuze maakt uit planten met een potmaatdiameter van tussen de 12 en 14cm. Kies een hoger plantje om ervoor te zorgen dat de plant niet verdwijnt in de geglazuurde pot. Bekijk de tweede foto in de fotogallerij voor een voorbeeld.

Extra informatie

Potmaat

15 cm