Hoogte: ± 25 cmKleur: Potmaat: 14 cm

Gomboom (Eucalyptus Gunnii) – P 14 cm

gomboom

Gomboom (Eucalyptus Gunnii) – P 14 cm

 16,95

De Gomboom is een bijzondere plant afkomstig uit Australie.  Je ziet ook wel is dat de plant in de woonkamer wordt gezet maar zorg ervoor dat dit van korte duur is. De Gomboom heeft echt de buitenlucht nodig en veel zonuren. De takken van deze plant worden ook in boeketten verwerkt.

Lees verder...

 16,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Gomboom is een bijzondere groenblijvende tuinplant afkomstig uit Australie. Daar zijn wel zo’n 650 soorten te vinden waarvan enkele wel 50 meter hoog kunnen worden. De Eucalyptusbomen worden daar onder andere veelal gebruikt voor het maken van Eucalyptus olie en timmerhout. De Eucalyptus Gunnii is een soort die veelal wordt aangeboden in Europa en is half winterhard. Dit boompje moet zeer goed beschermd worden tijdens de wintermaanden anders  en heeft heel veel zon nodig. Het is officieel een tuinplant maar bij vorst is het aan te raden om de plant te laten overwinteren in een schuur. Zodra de vorst over is gelijk weer naar buiten.

Je ziet ook wel is dat de plant in de woonkamer wordt gezet maar zorg ervoor dat dit van korte duur is. De Gomboom heeft echt de buitenlucht nodig en veel zonuren. De takken van deze plant worden ook in boeketten verwerkt. In maart kun je de plant de eerste paar jaar goed terug snoeien.

Extra informatie

Hoogte

± 25 cm

Kleur
Potmaat

14 cm