-30%
Combideal: CombidealPotmaat: 12 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zon

Groene Studentenbox incl. bio pot - 3 stuks

Groene Studentenbox

Groene Studentenbox incl. bio pot - 3 stuks

 37,50

De naam zegt het al: de Groene Studentenbox geeft jouw studentenkamer een groene boost. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar deze box biedt nog veel meer. Denk aan een betere concentratie en humeur. Hoe dan? Dat leggen we je allemaal uit! 👇

Lees verder...

 37,50

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Groene Studentenbox bevat: 3 sterke kamerplanten en 3 lichtbeige bio potten. Zoek een mooi plekje uit en geniet van alle voordelen van een groene omgeving. Zo is het bewezen dat planten je concentratie verbeteren, stress verlagen én je meer positieve energie geven. Voor je het weet ben je niet meer bij de studieboeken weg te slaan 😉.

Wat je hiervoor terug moet doen? Bijna niks eigenlijk. Deze 3 planten zijn ongekend makkelijk te verzorgen. Ze hebben heel weinig water nodig (liever te weinig dan teveel). De standplaats doen ze ook niet moeilijk over, zolang het maar niet heel donker is. De Groene Studentenbox bevat de volgende 3 planten: Sansevieria, Crassula & Zamioculcas. Mocht een van de planten bij de kweker niet leverbaar zijn, dan zorgen wij voor een passend (maar zéker niet minder) alternatief.

Extra informatie

Combideal

Combideal

Potmaat

12 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht, Volle zon