Diervriendelijk: Diervriendelijk, Niet giftigPotmaat: 15 cmHoogte: ± 65 cm

Hydrangea Petiolaris Klimhortensia

Witte Klimhortensia

Hydrangea Petiolaris Klimhortensia

 16,95

Hydrangea Petiolaris, ook wel bekend als klimhortensia, is een prachtige klimplant, bekend om zijn spectaculaire bloemen en klimvermogen. De plant is perfect te gebruiken als decoratieve klimplant op muren en schuttingen.

Lees verder...

 16,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Hydrangea Petiolaris, ook wel bekend als klimhortensia, is een prachtige klimplant, bekend om zijn spectaculaire bloemen en klimvermogen. De plant is perfect te gebruiken als decoratieve klimplant op muren en schuttingen.

De klimhortensia heeft opvallende, hartvormige, groene bladeren. De bloemen zijn groot en wit en bloeien van ongeveer juni tot augustus. Ze verspreiden een heerlijke geur. De klimhortensia kan wel 15 meter hoog worden en heeft hechtwortels waarmee hij zich vast kan hechten aan muren en schuttingen.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Let op! Het blad van de Hortensia kan je huid irriteren, dus draag handschoenen bij het planten.
Lichtbehoefte: De klimhortensia staat het liefst in de halfschaduw. Niet te veel zon, maar ook niet te veel schaduw is ideaal voor deze plant.
Water geven: In warme periodes heeft de Hydragea Petrolaris veel water nodig. Als hij te weinig krijgt zal het blad verwelken.

Extra informatie

Bloemen

Ja

Groenblijvend

Nee

Diervriendelijk

Diervriendelijk, Niet giftig

Meerjarige plant

Ja

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 65 cm