Ons assortiment

Ons assortiment

Wij bieden een assortiment planten dat uniek te noemen is. Wij hebben het voordeel dat we naast een prachtig assortiment buitenplanten ook het grootste online assortiment kamerplanten en cadeauplanten hebben. Daarmee kunnen wij ons met trots de grootste kamerplanten webshop van de Benelux noemen.

Planthoogte

Wij hebben in ons assortiment planten tot een maximale hoogte van 1.25 m. Tot deze lengte is het namelijk nog mogelijk om de planten probleemloos in een doos te vervoeren. Hiervoor hebben wij speciale dozen en bijpassende interieurs ontwikkeld zodat de kans op beschadiging nihil is.

Niet geschikt voor consumptie!

De planten in onze webwinkel worden aangeboden voor decoratieve doeleinden en zijn niet voor consumptie geschikt, tenzij anders aangegeven.

Let op!

Sommige planten of plantdelen kunnen bovendien giftig zijn voor mens en/of dier, houd hiermee rekening bij de aankoop en bij het bepalen van de standplaats. Houd er tevens rekening mee dat plantsappen of overtollig water van planten vlekken kunnen veroorzaken op vloeren en/of meubels. Hou daar rekening mee met het kiezen van de standplaats van je plant(en).