Hoogte: ± 20 cmStandplaats: Normaal daglicht

Klimroos Brievenbusplantje

Klimroos - brievenbusplantje

Klimroos Brievenbusplantje

 12,95

De klimroos begint misschien klein en groen, maar kan uitgroeien tot een prachtig bloeiende tuinplant. Zodra ze volwassen is, geeft dit brievenbusplantje een overvloed aan rode rozen. Een schitterende toevoeging aan elke buitenruimte!

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: 7 op voorraad

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De klimroos begint misschien klein en groen, maar kan uitgroeien tot een prachtig bloeiende tuinplant. Zodra ze volwassen is, geeft dit brievenbusplantje een overvloed aan rode rozen. Een schitterende toevoeging aan elke buitenruimte!  Het zal je vast niet verbazen dat de klimroos een klimplant is. De plant wikkelt zich sierlijk om een schutting of klimrek, met een schitterend resultaat. Maar hier blijft het niet bij: de klimroos kan ook mooi hangen, vanaf een balkon bijvoorbeeld. Juist op zoek naar een bodembedekker? Ook daar is de klimroos perfect voor. Een veelzijdig brievenbusplantje dus, waar je op allerlei manieren van kunt genieten!

Help dit brievenbusplantje opgroeien, of geef de klimroos cadeau aan een ander! De rode roos is een bekend symbool voor liefde, maar ook voor vriendschap en respect. Een betekenisvol cadeau, waar de ontvanger jarenlang van kan genieten.

  • duurzaam potje van Nederlands olifantsgras
  • inclusief flyer met leuke weetjes en verzorgingstips
  • duurzame verzending: los besteld wordt deze door de brievenbus geleverd
  • perfect om cadeau te geven
  • kijk ook eens bij onze andere brievenbusplantjes!

Hoewel het brievenbusplantje natuurlijk in een ontzettend leuke verpakking zit, kan deze daar niet eeuwig in blijven. Het boompje heeft licht en water nodig om in leven te blijven. Daarom wordt aangeraden het boompje binnen twee dagen uit de verpakking te halen. Denk hier dus ook aan wanneer je dit brievenbusplantje als cadeau wil geven.

Extra informatie

Hoogte

± 20 cm

Standplaats

Normaal daglicht