Kweekkas Voor Binnengebruik

Greenhouse

Kweekkas Voor Binnengebruik

 11,95

Plant jouw zaden of stekjes in een kweekkas voor binnen. Deze werkt als een broeikas, waardoor zaden sneller kiemen en stekjes sneller wortels vormen.

Lees verder...

 11,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Plant jouw zaden of stekjes in een kweekkas voor binnen. Deze werkt als een broeikas, waardoor zaden sneller kiemen en stekjes sneller wortels vormen. De kweekkas voor binnen is afgesloten, waardoor de temperatuur stijgt. Bovendien wordt de luchtvochtigheid hoger. Planten stoten namelijk vocht uit, wat vervolgens in de kas blijft. De warmte en verhoogde luchtvochtigheid in een kweekkas zijn optimale omstandigheden zaadjes en stekjes. Zowel het ontkiemen van zaadjes als de wortelvorming van stekjes gaat een stuk sneller in een kweekkas.

De kweekkas voor binnen is voorzien van 2 ventilatie openingen. Deze kun je het beste elke dag of om de dag openen. Zo komt er verse zuurstof in de kas en kan eventuele extra condens vervliegen. Laat de kas kort open staan, en controleer de aarde even voor het sluiten. Als deze droog aanvoelt, kun je de zaadjes of stekjes water geven.

Tip: plant jouw zaden of stekjes in de kweekkas met biologische zaaigrond / stekgrond. Dit bevordert de wortelgroei en weerstand van jouw zaden en stekjes. Wil je de plantjes makkelijk in een nieuwe pot of de aarde kunnen zetten? Gebruik dan deze biologisch afbreekbare turfpotjes.