BIO

Diervriendelijk: Diervriendelijk, Niet giftigPotmaat: 23 cmHoogte: ± 100 cm

Malus Domestica Elstar Appelboom

Appelboompje elstar

Malus Domestica Elstar Appelboom

 36,95

De Malus Domestica Elstar is een van de bekendste en populairste appelbomen en 100% bio gekweekt. Grote kans dat je wel eens een Elstar appel gegeten hebt.

Lees verder...

 36,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Malus Domestica Elstar is een van de bekendste en populairste appelbomen. Grote kans dat je wel eens een Elstar appel gegeten hebt. Deze Elstar is nog een klein boompje wanneer je hem krijgt, maar als je hem de ruimte en tijd geeft om te groeien kan het een flinke boom worden.

De boom heeft groene bladeren en tijdens de bloeitijd komen er schattige kleine roze-witte bloementjes tevoorschijn. De bloeitijd van de Elstar is van april tot mei. Tijdens de maanden september en oktober kan je de appels die de boom geproduceerd heeft plukken. Tijdens het eerste jaar zal je waarschijnlijk geen vruchten aan de boom vinden, maar tijdens het tweede jaar is er een grote kans op.

Deze appelboom is 100% biologisch gekweekt. Dit houdt in dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu!

Let op! Wanneer de bloesem van de boom waait, kunnen er dat jaar geen appels aan de boom groeien. Zet de boom dus op een beschutte plek zonder te veel wind.
Lichtbehoefte: De appels hebben zonlicht nodig om zich te ontwikkelen. Plaats de appelboom op een zonnige plek of eventueel een plek met halfschaduw.
Water geven: Zeker in het eerste jaar zal de appelboom veel water nodig hebben. Reken op ongeveer twee keer per week. Let er wel op dat je de boom niet te veel water geeft. Dit vertraagt het groeiproces, doordat de boom dan niet genoeg zuurstof kan krijgen.

Extra informatie

Bloemen

Ja

Groenblijvend

Nee

Diervriendelijk

Diervriendelijk, Niet giftig

Meerjarige plant

Ja

Potmaat

23 cm

Hoogte

± 100 cm