MET LAMPJE
Hoogte: ± 30 cmStandplaats: Halfschaduw

Monstera Adansonii Lichtplantje

Monstera Adansonii Lichtplantje

Monstera Adansonii Lichtplantje

 34,95

Het Monstera adansonii lichtplantje laat zich van alle kanten zien! Doordat deze kamerplant in een vaas groeit en met een lampje geleverd wordt, kun je – naast de bijzondere bladeren – ook de wortels bewonderen.

Lees verder...

 34,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Het Monstera adansonii lichtplantje laat zich van alle kanten zien! Doordat deze kamerplant in een vaas groeit, kun je – naast de bijzondere bladeren – ook de wortels bewonderen. Deze Monstera adansonii groeit in een vaas; een groeiwijze die ook wel hydroponie wordt genoemd. Je kunt het wortelstelsel van de kamerplant steeds groter zien worden in het water. De vaas staat op een lichtgevend plankje, waardoor deze kamerplant én wortels helemaal in de spotlights staan. Een mooi en bijzonder geheel, dat ook nog eens makkelijk is om te verzorgen.

De Monstera adansonii wordt ook wel Monki Mask genoemd. Deze bijnaam heeft hij te danken aan zijn bijzondere bladeren met gaten (gatenplant). Ideaal als masker voor een passerende aap! Deze Monstera is net iets anders dan de gemiddelde hydroponie plant. Dit komt doordat deze Monstera eerst in de hoogte groeit, maar na verloop van tijd tot een hangplant transformeert. Zijn geperforeerde blaadjes en stengels zullen dan langs de vaas naar beneden draperen. Liever een klimplant? Deze Monstera is van alle markten thuis. Je kunt de kamerplant gerust langs de muur leiden of langs een rekje laten klimmen.

Deze hydroponie plant wordt kant en klaar geleverd,  inclusief plateau met licht, bolglas vaas en batterijen. Het enige dat je hoeft te doen, is water toevoegen. En een mooi plekje uitzoeken natuurlijk!

Let op! – Zet de wortels niet geheel onder water, maar vul het water tot ca. halverwege de wortels. Zo krijgen de wortels genoeg zuurstof.
Lichtbehoefte –
Deze plant in vaas staat het liefst in de halfschaduw of op een lichte plek met indirect zonlicht. Zet de Monstera nooit in direct zonlicht.
Water geven – Ververs het water eens in de twee weken. Til de kurk een klein beetje op en giet de vaas voorzichtig leeg terwijl je de wortels erin laat zitten. Vul de vaas daarna aan met water op kamertemperatuur.

Lees alles over Monstera verzorging of ontdek meer hydroponie!

Extra informatie

Hoogte

± 30 cm

Standplaats

Halfschaduw