Combideal: Combideal

Musthave Plantenbox 4 stuks

Musthave Plantenbox

Musthave Plantenbox 4 stuks

 69,95

Ben jij een plantenliefhebber? Dan is deze plantenbox een echte musthave. Deze Musthave plantenbox bevat vier populaire groene… Lees verder

Lees verder...

 69,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Ben jij een plantenliefhebber? Dan is deze plantenbox een echte musthave. Deze Musthave plantenbox bevat vier populaire groene kamerplanten. Wil jij jouw interieur een groene boost geven? Dat doe je met de Musthave Plantenbox! Met deze vier populaire kamerplanten dompel je jouw woonkamer om tot een ware urban jungle. Extra handig: al deze kamerplanten zijn gemakkelijk in verzorging en leuk om te stekken.

De Musthave bestaat uit de volgende 4 kamerplanten:

Deze plantenbox is een goede combinatie van grote en kleine kamerplanten. De grotere kamerplanten (Strelitzia en Zamioculcas) zijn perfect voor op de grond of op een leuk plantentafeltje. De kleinere kamerplanten (Pilea en Monstera) kun je in de vensterbank zetten en zelf opkweken tot grote jongens!

 

Let op! – Als jouw Monstera groeit, kunnen er gaten in de bladeren komen: dit hoort zo! De Monstera wordt ook wel gatenplant genoemd.
Lichtbehoefte – Al deze kamerplanten staan graag op een licht plekje, maar uit direct zonlicht. Mochten de planten sneller groeien dan je wilt, zet ze dan wat meer in de schaduw.
Water geven – Geef deze kamerplanten regelmatig een beetje water. Zorg dat de potgrond altijd lichtvochtig is.

Lees alles over kamerplanten verzorging.

 

Deze combideal wordt geleverd exclusief sierpotten. Onze sierpottencollectie vind je hier!

Extra informatie

Combideal

Combideal