Potmaat: 30 cmHoogte: ± 150 cm

Nerium Oleander op stam Mediterrane Oleander

Nerium Oleander plant op stam kopen

Nerium Oleander op stam Mediterrane Oleander

 99,95

De Nerium Oleander op stam is een mooie, statige buitenplant van ongeveer 150 cm groot. De plant heeft de potentie om snel te groeien. Van de zomer tot in het najaar bloeien er mooie rode, roze, witte of crèmekleurige bloemen aan de plant.

Lees verder...

 99,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

De Nerium Oleander op stam is een karakteristieke buitenplant uit de maagdenpalmfamilie. De plant schittert van de roze, witte, rode of crèmekleurige bloemen. De Oleander bloeit van het begin van de zomer tot laat in het najaar. Je kunt dus lang van zijn mooie, geurige bloemen genieten.

Deze grote Oleander komt uit het Middellandse Zeegebied. De plant wordt daar blootgesteld aan een hoge luchtvochtigheid en veel zon. Daarom groeit de plant daar sneller dan in Nederland. Toch kan de Oleander op stam hier ook flink groeien. Het is niet noodzakelijk om de plant te snoeien, maar wanneer de Oleander snel groeit en je er een mooie vorm in wil houden, kan snoeien geen kwaad. Pas wel op voor het giftige sap bij het snoeien en draag handschoenen. De Oleander is gewend aan hoge temperaturen en kan niet goed tegen vorst. Verplaats de plant in de winter naar een lichte, koele plek waar het 4 tot 10 graden is.

Let op! De bladeren en bloemen van de plant zijn giftig. Houd ze buiten bereik van kinderen en dieren en zorg ervoor dat je tijdens de behandeling van deze plant handschoenen draagt. Zo voorkom je allergische reacties en huidirritatie.
Lichtbehoefte: De plant is gewend aan veel zon. De Nerium Oleander heeft minimaal zes uur zon per dag nodig.
Water geven: Zorg ervoor dat de plant voldoende water krijgt en de grond niet opdroogt. Wanneer het een paar dagen geregend heeft, moet je er op letten dat het water uit de pot kan lopen. Te veel water kan voor wortelrot zorgen.

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een toeslag voor verzending van extra grote planten naar België.

Hoe wordt mijn Nerium Oleander plant verzonden?

Deze grote tuinplant wordt geleverd in een kweekpot. Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Bloemen

Ja

Potmaat

30 cm

Hoogte

± 150 cm