Potmaat: 45 cmHoogte: ± 170 cmStandplaats: Normaal daglicht, Volle zonDiervriendelijk: Niet giftigWaterbehoefte: Veel

Olea Lorc Olijfboom

Olea Lorc

Olea Lorc Olijfboom

 209,95

Olea Europaea Lorc is een perfecte tuinplant als je een mediterrane sfeer wilt creëren. Maak jouw tuin, balkon of terras extra gezellig met deze grote olijfboom!

Lees verder...

 209,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. 

Wil je een tropische sfeer in jouw tuin, balkon of terras, dan is deze olijfboom Olea Europaea Lorc een ideale keuze. Je herkent de Olea Lorc aan zijn vrolijke uitstraling met robuuste stam een kleine amandelvormige blaadjes. De hoogte ligt tussen de 170cm – 180cm, met een stamomtrek van 30-40cm bij levering. Olijfbomen gaan over het algemeen erg lang mee en hebben niet veel verzorging nodig.

Deze boom kan wel tegen een stootje, maar het is wel noodzakelijk om de olijfboom iedere 2 jaar te verpotten. Als je dit doet zal hij lang mee gaan!

Let op! – Hoewel de olijfboom niet veel eisen stelt, groeit deze het mooist en snelst in een goed doorlatende (pot)grond.  
Lichtbehoefte – Zet de olijfboom op een zonnige plek.  
Water geven – Houd de bodem of potgrond constant licht vochtig. Zeker wanneer de boom op een zeer zonnige plek staat, is het belangrijk om (bij gebrek aan regen) regelmatig water te geven. Dit kan in de zomer wel 2 tot 3 keer per week zijn.

 

Hoe wordt mijn olijfboom verzonden? 

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving. De stamomtrek van de Olea Lorc is 30-40cm.

Extra informatie

Potmaat

45 cm

Hoogte

± 170 cm

Standplaats

Normaal daglicht, Volle zon

Diervriendelijk

Niet giftig

Waterbehoefte

Veel